Informatie, tips en nieuws

Home » » Pier One schoenen en laarzen

Pier One schoenen en laarzen


Pier One is een Duits modemerk dat ook heel mooie schoenen en laarzen voor dames en heren maakt. Het mooie nette allround schoenen die je zowel casual als zakelijk kunt gebruiken. Of draag Pier One schoenen op een feestje.


Pier One schoenen zien er fraai uit, zijn van goede kwaliteit, maar zijn ook heel betaalbaar. Kijk maar eens bij de aanbiedingen van Pier One schoenen.


Informatie Pier One schoenen

Zoals we al schreven is Pier One een Duits modemerk. Naast schoenen en laarzen maken ze jassen, truien, overhemden, broeken en andere herenkleding. Er zijn wel Pier One damesschoenen maar andere damesmode maken ze niet. Ook kinderschoenen en kindermode ontbreekt in hun collectie. Pier One schoenen en de mode van dit merk wordt exclusief via Zalando verkocht.Het aanbod aan Pier One schoenen is heel breed en groot. Zowel voor mannen als voor vrouwen. Zo'n beetje alle soorten damesschoenen en herenschoenen worden door Pier One gemaakt, en ook binnen die schoensoorten is er veel keuze. Van hoge laarzen tot teenslippers, van sportschoenen tot pantoffels, alle soorten schoenen en laarzen tref je in de Pier One schoencollectie aan.

En ondanks hun prachtige uiterlijk en prima kwaliteit zijn Pier One laarzen en schoenen voor dames en heren heel betaalbaar.
Menu :
-->