Informatie, tips en nieuws

Home » » Schoenentrend: Metallic schoenen

Schoenentrend: Metallic schoenen


Metallic is een belangrijke trend in de schoenmode van komend seizoen. In sneakers, sandalen, instappers en veel meer schoenen. In goud, zilver en brons. Het lijken de Olympische spelen wel!

Het mag glimmen deze zomer. Al zien we wel dat het harde spiegelende metallic van vorig jaar dit seizoen wat zachter gemaakt wordt. Met iets zachtere metallic tinten, maar ook door de metallic schoenen te combineren met kleding in pastelkleuren. Dat geeft weer een heel ander, en meer vrouwelijk, effect aan je metallic schoenen.

Onder de titel Metallic: let your shoes shine heeft Sooco op zijn blog een interessant (Nederlandstalig) artikel gezet over metallic schoenen. Maar ook over metallic kleding, accessoires en zelfs metallic woonaccessoires (combineer je schoenen met je interieur). Hier vind je ook veel voorbeelden van de mooiste metallic schoenen voor dames.

Metallic schoenen combineren

Sooco geeft in dit artikel ook leuke informatie over het combineren van metallic schoenen met de rest van je kleding. Want metallic schoenen zijn van zichzelf opvallend, maar door ze op de juiste manier te combineren kunnen ze ook heel subtiel zijn. Mits goed gecombineerd kunnen ze je kleding versterken in plaats van domineren.  Goed gecombineerd zijn metallic schoenen overal voor geschikt zowel voor werk als voor een avondje stappen.

Kijk bij het bovenstaande artikel op de Sooco blog voor alle informatie en de leukste metallic schoenen.
Menu :
-->