Informatie, tips en nieuws

Home » » De eerste Van Bommel shop

De eerste Van Bommel shopVan Bommel maakt prachtige schoenen. Vooral herenschoenen, maar onder het label Floris van Bommel worden er naast schoenen voor heren ook damesschoenen verkocht. Ook maakt Van Bommel prachtige leren riemen. En dit alles kun je bekijken in de Eerste Van Bommel Shop.


Deze Eerste Van Bommel Shop is bij de Oxener schoenwinkel in Apeldoorn te vinden, maar ook online in de Van Bommel Webshop. Daar vind je de volledige collectie van de merken Van Bommel en Floris van Bommel.


Van Bommel en Floris van Bommel

Van Bommel is de oudste Nederlandse schoenfabrikant die nog bestaat. Al sinds 1734 maakt de familie Van Bommel schoenen. Het is heel bijzonder dat de familie de fabriek nog steeds leidt. De schoenen zijn meestal klassiek, maar met name onder het label Floris van Bommel verkopen ze ook wat meer moderne en meer modieuze schoenen aangeboden. Via dit label worden er zelfs sinds kort damesschoenen verkocht. Uniek in de geschiedenis van Van Bommel schoenen.Floris van Bommel is tevens de naam van één van de drie Van Bommel broers die momenteel het schoenmerk leiden. Reynier, Floris, en Pepijn van Bommel zijn de negende generatie Van Bommel schoenmakers.

Onder de beide Van Bommel labels worden nette schoenen, hoge sneakers, lage sneakers, enkellaarsjes, instappers en slippers verkocht. Allemaal stijlvol en van zeer hoge kwaliteit.

Kijk bij de bovengenoemde webwinkel voor de Van Bommel collectie, waaronder ook de allernieuwste collectie schoenen en riemen.

Menu :
-->