Informatie, tips en nieuws

Home » » Kleding combineren met klompjes, muiltjes en instappers

Kleding combineren met klompjes, muiltjes en instappers


Hoe combineer je je kleding op een leuke manier met muiltjes, klompjes, sliders en andere instappers. Kijk hier voor tips van de experts.


Deze tips zijn afkomstig van de experts van Van Arendonk en ze zijn te vinden in hun blogartikel Muiltjes / Klompjes / Mules / Sliders / Instappers - How to wear.

Of kijk bij de aanbiedingen clogs voor aanbiedingen klompen en muilen bij alle goede online schoenenwinkels.

Muiltjes

Vooral de backless muiltjes zijn een trend deze zomer. Je komt ze in tal van varianten tegen. Met een peeptoe en met een dichte neus. Soms ook met een spitse neus. En in vele kleuren. In bovenstaand artikel vind je voorbeelden en kun je zien hoe je deze muiltjes het best met de rest van je outfit kunt combineren.

Klompjes

Ook de klompjes zien we deze zomer veel. De klassieker van de jaren 70, maar dan met een eigentijds tintje. Vaak met een zomerse peeptoe. Lekker koel en toch stijlvol. Kijk in bovengenoemde blog voor voorbeelden.

Meer instappers

En zo zijn er nog veel meer leuke instappers deze zomer. Met open neus en met dichte neus. Muiltjes zijn heel veelzijdige damesschoenen voor de zomer.

Kijk in bovengenoemd blogartikel voor de leukste muiltjes, klompjes en instappers en tips om deze met je kleding te combineren.
Menu :
-->