Informatie, tips en nieuws

Home » » Schoenen Trends 2018: Damesschoenen

Schoenen Trends 2018: Damesschoenen


Het gaat een mooie zomer worden. Of het zonnig wordt weten we niet, maar als we naar de trends 2018 op het gebied van damesschoenen kijken wordt het een heerlijke zomer. Met veel kleur en vrolijkheid. Hier de schoenen trends 2018 voor dameschoenen.


>>> Kijk hier voor alle schoenentrends damesschoenen

Bij het bovenstaande artikel worden niet alleen alle schoenen trends voor het voorjaar en zomer 2018 besproken, maar zie je ook voorbeelden van de mooiste damesschoenen die deze trends volgen.

Neem bijvoorbeeld de vrolijke en uitbundige prints die we op veel zomerschoenen tegenkomen. Veel kleur, veel bloemen en niet zelden heel drukke prints. Deze vrolijke felgekleurde prints komen we tegen op sneakers, bijvoorbeeld van Maripe en Ted Baker, maar ook pumps van Peter Kaiser en Gabor en op instappers van onder andere Fabienne Chapot en Pedro Moralles.

En ook de metallic trend is nog lang niet voorbij. We zien de metallic kleuren veelvuldig op loafers, ballerina's, pumps, sandalen en andere damesschoenen. En natuurlijk op damessneakers.

Over sneakers gesproken. De sportsneaker is in het voorjaar en zomer 2018 ook weer helemaal hot.

En verder zien we veel pareltjes, blokhakken en platformzolen. En niet schrikken, de badslipper is terug! Maar die blijken er geweldig mooi uit te kunnen zien. Bijvoorbeeld als Michael Kors ze ontwerpt.

Kijk maar in het bovengenoemd artikel voor alle schoenen trends zomer 2018 en heel veel mooie voorbeelden.

Foto: Omoda
Menu :
-->