Informatie, tips en nieuws

Home » , » Grendha schoenen. Modieuze sandalen en slippers

Grendha schoenen. Modieuze sandalen en slippers


Grendha is een specialist in slippers en sandalen die heel elegant en modieus zijn. Hoewel Grendha ook slippers voor mannen en kinderen maakt betreft het vooral Grendha damessandalen en damesslippers.


En eerlijk is eerlijk, de stijl van Grendha schoenen past ook eigenlijk alleen bij dames en meisjes. Grendha schoenen zijn sandalen en slippers met veel frutsels, kleurtjes en versieringen. Kortom, heel vrouwelijke slippers en sandalen. Elegant en modieus.

Hier koop je deze trendy sandalen en slippers goedkoop online

Kijk bij de aanbiedingen van Grendha schoenen voor het aanbod van deze bijzondere slippers en sandalen bij de belangrijkste winkels.Informatie Grendha schoenen

Grendha is een internationaal merk schoenen. Het hoofdkantoor staat in Florida maar de Grendha schoenen worden in Brazilië gemaakt. Hiermee is de link gelegd tussen de modieuze Grendha slippers en de wereldberoemde Braziliaanse slippers van iPanema en Havaianas. De stijl van de Grendha slippers is echter veel modieuzer en vrouwelijker dan die van de andere Braziliaanse slippers.


Naast slippers en sandalen maakt Grendha ook andere damesschoenen zoals ballerina's en andere instappers. Deze Grendha schoenen zijn in Nederland en België echter veel lastiger te krijgen.

Maar bij de bovenstaande aanbiedingen zijn toch Grendha schoenen tegen een interessante prijs te vinden.

Menu :
-->