Informatie, tips en nieuws

Home » , » Sioux schoenen goedkoop online kopen

Sioux schoenen goedkoop online kopen


Sioux is een merk schoenen dat zijn naam te danken heeft aan het feit dat ze schoenen maakten (en maken) die gebaseerd zijn op de indiaanse schoenen (moccasins) zoals de Sioux indianen deze al eeuwen geleden droegen. Sioux moccasins zijn nog steeds populair, maar inmiddels zijn er ook vele andere soorten Sioux schoenen zoals veterschoenen, sneakers, laarzen, instappers en zelfs pumps.

Aanbiedingen Sioux schoenen

Sioux is dus een algemeen schoenmerk geworden, met een breed aanbod aan schoenen voor dames en heren. Kijk bij de aanbiedingen van Sioux schoenen wat voor schoenen en laarzen van dit merk er allemaal goedkoop in Nederland en België te koop zijn.


Informatie Sioux schoenen

Gezien de indiaanse reputatie en de naam van Sioux schoenen zou je verwachten dat deze schoenen uit Amerika komen. Maar nee, we hebben hier vreemd genoeg te maken met een Duits schoenenmerk. In 1954 begon de Duitse schoenfabrikant Walheimer in Baden-Württemberg onder deze naam moderne versies van de Indiaanse mocassins te maken. Een heel revolutionaire schoen in die tijd.Inmiddels is Sioux een grote internationale schoenfabrikant met vestigingen in Duitsland en Portugal die moccasins en andere schoenen en laarzen in vele landen waaronder Nederland en België verkoopt.


Menu :
-->