Informatie, tips en nieuws

Home » , » Si schoenen. Ballerina's en andere damesschoenen.

Si schoenen. Ballerina's en andere damesschoenen.


Si schoenen zijn prachtige damesschoenen uit Spanje. Si is vooral bekend om haar ballerina's, maar er zijn ook andere Si schoenen zoals slippers, sandalen en moccasins. Voornamelijk instappers, maar ook enkele andere schoenen waaronder zelfs laarzen.

Maar ballerina's en andere instappers domineren de collectie van het Spaanse Si. Kijk maar eens bij de aanbiedingen van Si schoenen voor de Si schoenen die in Nederland en België te koop zijn en hun laagste prijs bij de belangrijkste schoenenwinkels.


Informatie Si schoenen

Si schoenen zijn elegante modieuze damesschoenen. Vooral dames met een voorliefde voor mode zijn dol op Si schoenen. Voor de winter maakt Si laarzen, maar in de warmere maanden van het jaar gaat het Spaanse schoenmerk helemaal los. Ballerina's, sandalen, moccasins, slippers, de één nog mooier en zomerser dan de andere. Si is een schoenmerk met Latijns bloed, deze damesschoenen komen het best tot hun recht als het buiten mooi weer is.


Wat niet wegneemt dat het merk richting het noorden oprukt. Frankrijk, België, Nederland, Scandinavië. Zelfs in Italië (waar meer damesschoenen gemaakt worden dan elders in de wereld) is Si een bekend merk. En dat geldt bijvoorbeeld ook voor het verre Japan.

Neem dus vooral eens hierboven een kijkje bij de aanbiedingen van Si schoenen in Nederland en België.
Menu :
-->