Informatie, tips en nieuws

Home » » Reef slippers, Reef teenslippers en meer Reef schoenen

Reef slippers, Reef teenslippers en meer Reef schoenen


Reef slippers zijn één van de beste en meest populaire merken teenslippers die je kunt krijgen. Reef is een hip surfmerk uit Californië dat heel goede slippers voor vrouwen, mannen en kinderen maakt. Ze bieden een hele ruimte keuze uit vele hippe teenslippers.

En Reef slippers zijn niet alleen hip en mooi om te zien, maar ook prima van kwaliteit. Kijk bij de aanbiedingen van Reef schoenen wat Reef allemaal te bieden heeft.Naast teenslippers zijn dat ook andere sportieve casual schoenen zoals sneakers en instappers. En in de winter is er de Reef wintercollectie met snowboots en andere outdoor laarzen.


Informatie Reef

Zoals ook andere teenslippers van teenslippers (Havaianas, Ipanema) heeft ook Reef roots in Brazilië. Reef werd begin jaren 80 opgericht door de Braziliaanse broers  Fernando en Santiago Aguerre. Deze vestigden echter hun hoofdkantoor in Zuid-Californië van waaruit ze beter hun doelgroep, de surfers, konden bereiken. De fabricage van Reef slippers vond echter wel in het land van de teenslipper, Brazilië, plaats.


Ruim 30 jaar later is Reef wereldwijd één van de grootste fabrikanten van teenslippers en een grote producent van surfkleding. En dat zonder ooit maar enige concessie te doen aan de kwaliteit en uitstraling van de Reef slippers. Reef is nog steeds een 100% surfmerk.


Menu :
-->