Informatie, tips en nieuws

Home » , » Birkenstock schoenen. De meest comfortabele slippers en sandalen

Birkenstock schoenen. De meest comfortabele slippers en sandalen


Één van de belangrijkste merken op het gebied van slippers en sandalen is momenteel zonder twijfel het Duitse Birkenstock. Birkenstock schoenen staan bekend om hun geweldige loopcomfort. Op Birkenstock slippers en sandalen kun je een hele dag lopen zonder dat je vermoeide voeten of andere voetproblemen krijgt.

De Birkenstocks, zoals de Birkenstock schoenen genoemd worden, zijn dan ook razendpopulair. Bij dames en kinderen, maar ook bij heren. Er zijn Birkenstock slippers en sandalen in talloze kleuren en diverse modellen. Naast slippers en sandalen maakt Birkenstock ook sneakers, veterschoenen, laarzen, booties en andere schoenen, maar deze Birkenstock schoenen zijn lang niet zo bekend en populair als de Birkenstock sandalen en slippers.

Kijk bij de aanbiedingen van Birkenstock schoenen wat er in Nederland en België aan Birkenstocks te koop is en wat deze comfortabele schoenen bij de diverse schoenenwinkels kosten.Informatie Birkenstocks

Je zou denken dat Birkenstock een jong schoenenmerk is dat pas een paar jaar bestaat. Maar niets is minder waar. De geschiedenisv van Birkenstock schoenen gaat vele eeuwen terug. De oudste vermelding van Birkenstocks schoenen is te vinden in het kerkregister uit 1774 van het Duitse stadje Vettelschoss. Johann Adam Birkenstock stond daar toen als schoenmaker geregistreerd, maar mogelijk waren zijn voorvaderen ook schoenmaker en gaat het ontstaan van het schoenmerk Birkenstock nog verder terug.Birkenstocks schoenen bestaan in ieder geval al eeuwen, maar internationaal doorbreken deed het familiebedrijf, van vader op zoon, pas in 1967 toen de Amerikaanse onderneemster Margot Fraser tijdens haar vakantie in Duitsland kennis maakte met Birkenstocks. Ze was helemaal enthousiast over de Birkenstock slippers en ging deze in Amerika importeren en verkopen. Dat was het begin van het grote internationale succes van Birkenstock, een succes dat tot op de dag van vandaag voortduurt.
Menu :
-->