Informatie, tips en nieuws

Home » , » Castaner schoenen. Aanbiedingen stijlvolle espadrilles bij de beste winkels online

Castaner schoenen. Aanbiedingen stijlvolle espadrilles bij de beste winkels online


Wie Castanar zegt, die zegt espadrilles. Castaner schoenen zijn prachtige zomerse espadrilles. Naast de traditionele espadrilles voor dames en heren maakt Castaner ook prachtige espadrilles met een hoge sleehak. Prachtige Castaner sandalen in espadrille-stijl.

Castaner schoenen goedkoop kopen

Veel mooie modieuze espadrilles die je in de winkel koopt zijn afkomstig van Castanar. Ze verkopen de schoenen namelijk onder eigen naam (kijk maar bij de aanbiedingen van Castaner schoenen) maar ook onder de naam van vele bekende modemerken. Diverse grote modemerken laten hun espadrilles door Castaner maken.


Informatie Castaner

De geschiedenis van Castaner gaat terug tot 1810. Toen begon de Spaanse schoenmaker Luis Castaner met het maken van espadrilles. In die tijd waren deze schoenen in Noord-Spanje een soort arbeidersschoenen, te vergelijken met klompen in Nederland. Castaner espadrilles waren in die tijd dan ook voornamelijk functioneel. Dat is iets dat in de loop der jaren flink veranderd is. Castaner maakt nog steeds espadrilles, maar tegenwoordig zijn dat modieuze kunststukjes.Neem bijvoorbeeld de modieuze espadrilles met hoge sleehakken. Heel elegante zomerschoenen voor dames. Stijlvolle sandalen geïnspireerd door de traditionele Spaanse espadrilles.


Menu :
-->