Informatie, tips en nieuws

Home » , » Birkenstock schoenen onder een andere naam

Birkenstock schoenen onder een andere naam


Wist je dat Birkenstock schoenen ook onder andere namen verkocht worden? Birkenstock schoenen zijn razend populair. Dat heeft heel veel te maken met het draagcomfort van Birkenstock schoenen. Op de sandalen en slippers van dit Duitse kwaliteitsmerk kun je de hele dag probleemloos lopen.


Dit komt door het bijzonder goede voetbed van Birkenstock schoenen. Dit voetbed tref je aan in de slippers en sandalen van Birkenstock maar ook in andere merken schoenen van deze fabrikant. De schoenen van deze merken lopen daardoor net zo comfortabel als Birkenstocks.


Birkenstock verkoopt namelijk niet alleen schoenen onder eigen naam, maar ook onder andere labels. Soms zijn dat andere modellen schoenen (gesloten schoenen). Andere keren zijn dat ook slippers, sandalen en instappers, maar deze schoenen zijn dan net wat hipper of exclusiever dan we van Birkenstock gewend zijn. Hier kijken we naar deze andere labels van Birkenstocks


Birkenstock

Maar eerst willen we nog wel Birkenstock zelf noemen. Birkenstock is een begrip als het op zomerschoenen aankomt. Hun draagcomfort is ongeevenaard en te danken aan het unieke voetbed van de Birkenstocks. Uniek of niet, ook bij de schoennen van de andere (onderstaande) merken van deze fabrikant komen deze voetbedden voor. De schoenen van onderstaande labels bieden dus hetzelfde hoge draagcomfort als Birkenstocks doen.
Kijk hier voor aanbiedingen van Birkenstocks

Birki's

Birki is een label van Birkenstock waaronder schoenen voor het hele gezin worden verkocht. Er zijn veel Birki kinderschoenen, maar er zijn ook birki's voor hun vaders en moeders (en natuurlijk ook voor mannen en vrouwen zonder kinderen). Birki's zijn sportieve casual schoenen met een hoog draagcomfort. Ze zijn er in tal van modellen. Als slippers en sandalen, maar ook als clogs, wandelschoenen, pantoffels en andere schoenmodellen.
Kijk hier voor aanbiedingen van Birki's

Papillio

Papillio is één van de bekendste labels van Birkenstock. Ook onder dit label verkoopt Birkenstock slippers, sandalen en clogs, maar de Papillio schoenen zijn net wat hipper en exclusiever dan de normale Birkenstocks. Wie gewone Birkenstocks niet hip en exclusief genoeg vind kan dus kiezen voor Papillio slippers en sandalen.
Kijk hier voor aanbiedingen van Papillio's


Tatami

Onder de naam Tatami verkoopt Birkenstock exclusieve slippers en sandalen. Het is een luxe merk dat stijlvolle sandalen en slippers maakt. Het zijn Birkenstocks van de allerhoogste kwaliteit. Hip, modieus en exclusief. En van de hoogste kwaliteit, maar dat geldt voor al deze Birkenstocks.
Kijk hier voor aanbiedingen van Tatami


Menu :
-->