Informatie, tips en nieuws

Home » » Havaianas slippers. De beste teenslippers. Vaak met korting

Havaianas slippers. De beste teenslippers. Vaak met korting


Wat zijn de meest populaire, hippe en beste teenslippers? Die eer gaat naar Havaianas, een Braziliaans merk schoenen dat slippers van bijzonder hoge kwaliteit maakt.

Havaianas slippers zijn gemaakt van een bijzondere (geheime) rubbersamenstelling die reukloos, huidvriendelijk en heel flexibel is. Dit rubber kun je gerust als het geheim van het succes van Havaianas teenslippers beschouwen. Maar er zijn meer factoren die aan het succes van Havaianas slippers bijdragen. Zo worden de teenslippers in een ongelofelijke hoeveelheid verschillende kleuren, kleurstellingen en prints verkocht.

Kijk bij de aanbiedingen van Havaianas schoenen wat er momenteel in Nederland en België allemaal aan Havaianas slippers te koop is en wat deze schoenen kosten.


De teenslippers van het Braziliaanse merk zijn het meest bekend en gewild, maar er zijn meer soorten Havaianas schoenen. Ze brengen bijvoorbeeld ook sandalen, espadrilles en regenlaarzen op de markt. En voor de kleinsten zijn er heel leuke Havaianas babyslippers.


Havaianas slippers zijn geïnspireerd op de Japanse Zori sandaal. Hun naam danken ze aan Hawai, de favoriete vakantiebestemming van de Braziliaanse elite in de jaren 60.


Menu :
-->