Informatie, tips en nieuws

Home » » Ipanema slippers / teenslippers. Hier koop je ze goedkoop online

Ipanema slippers / teenslippers. Hier koop je ze goedkoop online


Ben je op zoek naar leuke teenslippers die er kleurig, zomers en vrolijk uitzien? Kijk dan vooral eens naar Ipanema slippers. Met deze Braziliaanse teenslippers haal je zon, zee en strand binnen.

Aanbiedingen Ipanema slippers

Ipanema maakt mooie slippers van uitstekende kwaliteit voor dames, meisjes, heren en jongens. Het prachtige slippers met een zomerse uitstraling, kijk maar eens bij de aanbiedingen van Ipanema slippers bij de belangrijkste schoenenwinkels.

Er zijn Ipanema slippers van één of twee kleuren, maar er zijn ook Ipanema slippers die zijn voorzien van een mooie kleurige print. Bij Ipanema slippers is er veel te kiezen als het op design aankomt.


Informatie Ipanema slippers

Deze Braziliaanse Ipanema slippers zijn vernoemd naar de wijk Ipanema in Rio de Janeiro. Of beter gezegd, de naam verwijst naar het strand van Ipanema. Dit is een prachtig zandstrand dat zowel bij de toeristen als bij de inwoners van Rio de Janeiro heel populair is.

De oorspronkelijke Braziliaanse indianen gaven Ipanema zijn naam. Grappig is dat het woord ipanema in hun taal "Vuil water" betekent. Geen vlijende naam voor zo'n mooi strand, maar dit vuile water sloeg dan ook niet op vuil in het water, maar op het feit dat de golven op dit strand heel laat breken. Daardoor is er maar weinig vis te vinden in het water van Ipanema, waardoor dit strand bij de indianen minder geliefd was dan bij de toeristen nu.


Met dit water hebben de Ipanema slippers niets van doen. Het zijn mooie betaalbare teenslippers van prima kwaliteit voor dames, heren en kinderen. De vroegere indianen zouden deze slippers hebben kunnen waarderen.
Menu :
-->