Informatie, tips en nieuws

Home » » Koop goedkoop Clarks schoenen en laarzen

Koop goedkoop Clarks schoenen en laarzen


Het Britse Clarks is één van de grootste fabrikanten van schoenen ter wereld. In Europa zijn Clarks zelfs de meest verkochte schoenen. Clarks is ook een merk schoenen dat al lang bestaat, al ongeveer 190 jaar!

Clarks biedt heel veel keuze uit verschillende schoenen. Ze gaan zelfs zo ver dat ze voor bepaalde landen speciale schoenen maken die helemaal zijn afgestemd op de wensen en eisen van de consumenten uit die landen. Zo zijn er bepaalde modellen Clarks schoenen die alleen in Nederland te koop zijn.

Kijk bij de aanbiedingen van Clarks schoenen en laarzen welke modellen allemaal in Nederland te koop zijn en wat ze kosten bij de verschillende Nederlandse schoenenwinkels.

Over het algemeen zijn Clarks schoenen nette schoenen. Vaak een beetje klassiek om te zien, wat goed past bij de officiële merknaam: Clarks Originals. Er zijn Clarks schoenen voor heren, dames, jongens en meisjes in zo'n beetje alle soorten schoenen en laarzen die je je maar voor kunt stellen. Pumps, cowboylaarzen, sandalen, sneakers, snowboots, zakelijke schoenen, ballerina's... noem een model schoen, en Clarks maakt ze.Clarks schoenen sinds 1825

Het Britse merk bestaat al bijna 2 eeuwen! In 1825 begonnen de broers James en Cyrus Clark in het Engelse Somerset met het maken van pantoffels van schapenhuiden. Al snel volgde er meer soorten Clarks schoenen.

De grote internationale doorbraak van het merk vond plaats na de Tweede Wereldoorlog toen Clarks naam maakte met zijn desert boots. Deze schoenen waren gebaseerd op de schoenen die Engelse soldaten uit Noord Afrika meenamen.


Menu :
-->