Informatie, tips en nieuws

Home » , » Kanna schoenen. Espadrilles en damesschoenen goedkoop online kopen

Kanna schoenen. Espadrilles en damesschoenen goedkoop online kopen


Espadrilles zijn echte Spaanse schoenen die worden gekenmerkt door hun zool van plantaardig materiaal, tegenwoordig vaak jute. Vele Spaanse schoenmerken brengen prachtige damesschoenen op de markt die gebaseerd zijn op deze espadrilles. Een mooi voorbeeld zijn Kanna schoenen.

Kanna, vooral zomerse schoenen

Kanna maakt sinds 1985 espadrilles en andere schoenen met een jute zool. Het betreft damesschoenen in vele modellen. Espadrilles natuurlijk, maar ook sandalen, pumps, sneakers, ballerina's en andere schoenen. Allemaal met een zool van jute. Dat kan een bescheiden jute zool zijn, maar ook een fors uitgevallen sleehak. Kijk bij de aanbiedingen van Kanna schoenen voor voorbeelden van deze prachtige damesschoenen.


Informatie Kanna schoenen

Moederbedrijf van Kanna is Capiccio SL, een Spaanse schoenfabrikant die in 1985 is opgericht door twee Spaanse broers. Ze begonnen met het maken van min of meer traditionele espadrilles, maar in de loop der tijd gingen ze steeds meer verschillende damesschoenen maken. Veel van deze damesschoenen worden gekenmerkt door een zool van jute, maar de laatste jaren zijn ze ook damesschoenen gaan maken waar geen jute meer aan te pas komt.


De damesschoenen met jute vormen echter de basis van het succes van Kanna schoenen. Een groot succes, want de schoenen zijn te koop in meer dan 40 landen waaronder Nederland en België.
Menu :
-->