Informatie, tips en nieuws

Home » , » Hub schoenen. Aanbiedingen streetwear schoenen

Hub schoenen. Aanbiedingen streetwear schoenen

Hub schoenen zijn hippe schoenen voor moderne mannen en vrouwen. De makers van Hub schoenen laten zich inspireren door de grote stad en de stadsbewoners. Het zijn echte urban schoenen.


Hub is een Nederlands schoenenmerk dat internationaal een steeds grotere naam aan het opbouwen is. Zo zijn de Hun schoenen bijvoorbeeld in Engeland erg populair.

Hub schoenen zijn relaxte casual schoenen met een mooie prijs. Kijk maar eens bij de aanbiedingen van Hub schoenen voor alle modellen en prijzen bij de Nederlandse schoenwinkels.


Informatie Hub schoenen

Hub Footwear, de fabrikant van Hub schoenen, is opgericht door Huub van Boeckel en Tim Rompa, twee voormalige tennisprofessionals. Hun Hub schoenen hebben op het eerste gezicht niets met tennis te maken, maar schijn bedriegt. De zolen van Hub schoenen zijn afgeleid van die van tennisschoenen. Daar bovenop is een echter een schoen voor de straat "gebouwd". Dat kunnen sneakers zijn, maar ook laarzen, sandalen of ballerina's.


Hub maakt namelijk vele soorten schoenen en laarzen voor zowel dames als heren. Veel modieuze sneakers, maar ook supervrouwelijke pumps. Hub is van vele markten thuis.

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen van Hub schoenen voor alle modellen en prijzen.


Menu :
-->