Informatie, tips en nieuws

Home » » HIP schoenen. Hippe kinderschoenen

HIP schoenen. Hippe kinderschoenen

HIP schoenen zijn heel goede kinderschoenen. Het zijn gezonde kinderschoenen die veel steun geven en er bovendien mooi uitzien en plezierig zijn om te dragen.HIP is een label van het schoenenconcern Pinocchio & Hip Shoestyle. De HIP schoenen worden in Nederland ontworpen.

Als je de naam HIP voert kun je natuurlijk niet met saaie kinderschoenen aankomen. De HIP schoenen zijn daarom modieus en op de laatste schoenentrends afgestemd. Hun goede pasvorm en de hoge kwaliteit van de materialen waarvan HIP schoenen gemaakt worden maken het plaatje compleet. 
Informatie HIP schoenen

Pincocchio & Hip Shoestyle is voortgekomen uit de specialist in kinderschoenen Pinocchio is al zo'n 40 jaar kinderschoenen van hoge kwaliteit maakt (sinds 1956). De van oorsprong Brabantse schoenfabrikant heeft in die tijd internationaal een uitstekende reputatie opgebouwd. Pinocchio schoenen en HIP schoenen zijn over de hele wereld te koop.Onder het label HIP verkopen ze trendy kinderschoenen met een perfecte pasvorm die gemaakt zijn van hoogwaardige materialen. Hun modieuze design en soms eigenwijze kleuren onderscheiden de HIP schoenen van de kinderschoenen van concurrerende merken. HIP schoenen worden in Nederland ontworpen en altijd in Europa gemaakt.

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen van HIP schoenen voor alle modellen en prijzen van deze leuke kinderschoenen voor meisjes en jongens.
Menu :
-->