Informatie, tips en nieuws

Home » » De beste laarzen voor jouw benen

De beste laarzen voor jouw benen


Niet iedereen heeft dezelfde benen onder zijn lichaam staan. Dat betekent dat het ene paar laarzen veel beter geschikt is voor de ene persoon dan voor de andere? Welke laarzen passen het best bij jouw benen? Hier kun je dat lezen.

Welke laars past het best bij jouw type benen? Omoda heeft een handige tips en informatie online gezet plus een video waarin alles haarfijn gedemonstreerd wordt. Hier kun je dit alles bekijken.

Bovendien wordt je vanaf die site heel makkelijk de voor jouw geschikte laarzen vinden. Bijvoorbeeld op schachtwijdte.

Laarzen voor dikke kuiten

Zoals we al schreven, bij bovenstaande site kun je op schachtwijdte selecteren. Dat is erg handig als je dikke kuiten hebt. Maar ook handig voor mensen met juist dunne kuiten.

Heb je dikke kuiten en wil je je laarzen mooi laten uitkomen? Kies dan voor een laars die net over het dikste deel van de kuit valt. En voorkom riempjes en bandjes, deze vestigen namelijk de aandacht op de kuiten. Een dikke blokhak daarentegen is juist weer een aanrader voor dames met dikke kuiten.

Laarzen voor korte benen

Korte beentjes? Er zijn vele optische trucs met laarzen mogelijk die je benen langer doen lijken. Een hoge hak is een bekende truc, maar ook een subtiele plateauzool laten de benen langer lijken zonder dat het opvalt dat je vals speelt.

Verticale patronen doen de benen langer lijken. Vaak geven de veters in veterlaarzen ook dit verticale effect. En wat minder voor de hand liggend is, ook laarzen met een spitse neus zorgen voor "langere benen".

Nog veel meer soorten benen

En zo vind je op bovengenoemde website nog veel meer handige tips en trucs. Ook voor andersoortige benen zoals dunne benen, rechte benen en smalle kuiten. Informatie die je echt even moet bekijken als je over een onderstel beschikt dat niet geheel standaard is.
Menu :
-->