Informatie, tips en nieuws

Home » » Mipacha schoenen. Kleurrijke sneakers

Mipacha schoenen. Kleurrijke sneakers


Mipacha schoenen zijn heel bijzondere schoenen. Ze zijn niet alleen voorzien van een unieke print in de Zuid Amerikaanse Inca-stijl maar ze worden ook in Peru met de hand gemaakt. Mipacha schoenen zijn meestal sneakers, maar het merk slaat steeds meer zijn vleugels uit en maakt nu bijvoorbeeld ook instappers in de zelfde unieke Peruaanse stijl.

Mipacha schoenen zijn unieke schoenen van hoge kwaliteit. Luxe sneakers vooral, met de hand gemaakt van de beste materialen. 

Aanbiedingen Mipacha schoenen

Maar gelukkig wel goed betaalbaar. Kijk maar bij de aanbiedingen van Mipacha schoenen wat deze heel bijzondere en heel mooie sneakers kosten.


Vooral onder een zomerse outfit staan de vaak kleurrijke Mipacha schoenen heel mooi. De Mipacha sneakers en instappers kunnen zowel door mannen als vrouwen gedragen worden.

Informatie Mipacha schoenen

Hoewel de Mipacha schoenen in Peru gemaakt worden en overduidelijk in de stijl van dat land zijn uitgevoerd is het geen Peruaans schoenmerk. Het hoofdkantoor van Mipacha is te vinden in Amsterdam. Daar worden de schoenen bedacht en verkocht. 

De Mipacha sneakers en andere schoenen van het merk worden volgens het fair trade principe met de hand in Peru gemaakt. Zodoende profiteert de bevolking daar van het succes van de Mipacha sneakers.


De naam Mipacha

Mipacha is een woord uit het Quechua, de taal van de Inca's. Het betekent "Mijn Wereld". Ook het logo van de Mipacha schoenen heeft betrekking op de Inca's. Het is een oud symbool dat aangeeft dat de stad Cuzco (de Keizerlijke stad van de Inca's) het centrum van de wereld is.


Menu :
-->