Informatie, tips en nieuws

Home » » Bunnies kinderschoenen (Bunniesjr schoenen)

Bunnies kinderschoenen (Bunniesjr schoenen)


Bunnies schoenen (of Bunniesjr schoenen zoals ze officieel heten) zijn populaire kinderschoenen. Bunnies maakt babyschoenen en peuterschoenen. Bunniesjr is een Nederlands merk kinderschoenen met zijn hoofdkantoor in Kaatsheuvel.

Gezonde kinderschoenen

Bunnies schoenen zijn kinderschoenen voor de allerkleinsten die zowel gezond en verantwoord zijn als hip en leuk om te zien. De kwaliteit van Bunniesjr schoenen is bijzonder goed. Het zijn verantwoorde schoenen voor de eerste stapjes. Met Bunnies schoenen leg je een solide basis voor de rest van hun leven.

Kijk hier voor aanbiedingen van Bunnies schoenen

In bovenstaand overzicht vind je alle aanbiedingen van Bunniesjr schoenen bij alle belangrijke schoenenwinkels. Zo vind je snel en makkelijk de goedkoopste Bunnies schoenen.


Bunnies schoenen worden ingedeeld in vier categorieen die overeenkomen bij de vier fases die kinderen tegenkomen als ze leren lopen: BabyBunnies, FlexBunnies, StapBunnies en SuperstapBunnies.

Informatie Bunnies / Bunniesjr

Bunnies schoenen bestaan sinds 1970 toen het merk in hun schoenenfabriek in Kaatsheuvel begon met het maken van hippe kinderschoentjes (Italiaanse stijl) in breedtematen. Bunnies schoenen werden wereldberoemd in Nederland. Alle kinderen leken op Bunnies te lopen. In de jaren 90 kwam het merk helaas toch onder druk te staan. Niet door de kwaliteit van de Bunnies kinderschoenen, die was geweldig, maar door de reputatie van gezonde verantwoorde kinderschoenen. Die reputatie sprak de kinderen niet aan, en Bunnies werden door hen "saai" gevonden.


Het schoenmerk Bunnies werd gered doordat een nieuwe generatie Van Gastel de leiding in de fabriek overnam. Met fris elan gingen ze van start met nieuwe merknamen zoals Brakkies, Braqeez, BQZ, Twins en Trackstyle. In feite waren dit dezelfde schoenen, maar dan met een hippere reputatie. De naam Bunnies leek te verdwijnen, maar kwam weer terug als kwaliteitsmerk voor kinderschoenen voor de kleinsten en als Bunniesjr. Bunniesjr schoenen zijn er voor kinderen tot de peuterleeftijd. Als Bunniesjr is Bunnies weer helemaal terug!


Menu :
-->