Informatie, tips en nieuws

Home » » Koel4Kids. Hippe kinderschoenen en laarzen voor meisjes en jongens

Koel4Kids. Hippe kinderschoenen en laarzen voor meisjes en jongens


Koel4Kids is een Nederlands merk schoenen dat gespecialiseerd is in kwalitatief goede en gezonde kinderschoenen die er hip en eigentijds uitzien.

Koel4Kids maakt schoenen voor zowel jongens als meisjes. Vooral de Koel4Kids laarsjes voor meisjes zijn erg bekend, maar ze maken ook jongenslaarzen, sneakers, hoge kinderlaarzen, bandschoenen en andere kinderschoenen.

Kijk bij de aanbiedingen van Koel4Kids schoenen voor de verkooppunten en laagste prijzen van Koel4Kids schoenen en laarzen.


Informatie Koel4Kids

Koel4Kids is een Nederlands merk schoenen uit Den Haag dat zijn schoenen in eigen land ontwerpt en in Zuid Europa laat maken. Deze schoenen worden niet alleen in Nederland en België verkocht maar ook in een aantal andere Europese landen en zelfs Amerika. Alle Koel4Kids schoenen en laarzen zijn handgemaakt. De meeste schoenen zijn van leer en voorzien van rubberen zolen.


Hun merknaam zorgt wel eens voor verwarring. Het is geen Cool4Kids, CoolforKids maar Koel4Kids. Koel wordt dus op z'n Nederlands geschreven. Zo is er wel meer Nederlands aan dit internationale merk kinderschoenen. Bijvoorbeeld de oer-Hollandse naamgeving van de modellen, Koel4Kids maakt schoenen met namen als Klaartje, Stijntje, Keesje, Miekje en Koosje.
Onderwerpen:
Hippe kinderschoenen, Koel4Kids schoenen, meisjes, jongens, kinderschoenen Koel4Kids.
Menu :
-->