Informatie, tips en nieuws

Home » » Aanbiedingen Grisport schoenen. Wandelschoenen en meer

Aanbiedingen Grisport schoenen. Wandelschoenen en meer


Grisport is wereldwijd één van de beste en grootste fabrikanten van wandelschoenen en bergschoenen. Gripsport schoenen leveren niet alleen optimale prestaties maar ze zijn ook heel comfortabel om te dragen en de wandelschoenen en bergschoenen zien er mooi uit.

Naast wandelschoenen en bergschoenen maakt Grisport ook werkschoenen, sandalen en sterke robuuste instappers en veterschoenen. Kijk bij de aanbiedingen van Grisport schoenen wat er allemaal aan schoenen van dit Italiaanse merk in Nederland en België te koop is en wat hun laagste prijs is.


Gripsport maakt wandelschoenen voor wandelingen in verschillende gradaties. Er zijn wandelschoenen die bijzonder geschikt zijn voor gebruik in Nederland, bijvoorbeeld om de vierdaagse mee te lopen, maar er zijn ook Grisport bergschoenen die zijn geoptimaliseerd voor een  stevige wandeling door de bergen, over ruig terrein.

Bij Grisport schoenen wordt gebruik gemaakt van de nieuwste en beste materialen. Stoffen als cordura die extreem zwaar belast kunnen worden en materialen als spotex en gritex die waterdicht zijn en heel goed ademen. Ook de zolen van Grisport schoenen zijn gemaakt van een speciaal materiaal. Vibram zorgt er voor dat de zolen licht en slijtvast zijn. En vibram geeft veel grip, iets dat van groot belang is bij goede wandelschoenen en bergschoenen.


Informatie Grisport

De schoenfabrikant Grisport werd in 1977 opgericht door de broers  Graziano en Mario Grigolato. Hun bedrijf ging met de hand wandelschoenen en vrijetijdsschoenen maken. In de loop der tijd ging Grisport steeds meer aan onderzoek en innovatie doen. Ze ontwikkelden nieuwe materialen en deden vele uitvindingen. Hierdoor groeide Gripsport uit tot één van de grootste en beste fabrikanten van wandelschoenen en bergschoenen. Vandaag de dag heeft Gripsport meer dan 2000 werknemers in dienst en zijn de Grisport schoenen over de hele wereld te koop.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen wat er allemaal in Nederland en België aan Grisport schoenen te koop is en wat deze schoenen kosten.
Menu :
-->