Informatie, tips en nieuws

Home » » MAG schoenen. Weer helemaal hip

MAG schoenen. Weer helemaal hip


In de jaren 90 was MAG een Nederlands schoenenmerk dat bijzonder populair was om zijn eigenzinnige en bijzonder comfortabele schoenen. Heel Nederland leek in die tijd op MAG schoenen te lopen. MAG verdween daarna uit beeld, maar is nu weer helemaal terug met zijn lekkere MAG schoenen.


Kijk bij de aanbiedingen van MAG schoenen voor de recente aanbiedingen van dit merk bij de online schoenenwinkels.


Ook de MAG Megamok is weer terug. De MAG Megamok was in de jaren 90 het gezicht van het merk.


Informatie MAG schoenen

Nadat de schoenontwerper Hans Kappetein zijn keten van Dr. Adams schoenenwinkels had verkocht begon hij in de jaren 90 zijn schoenmerk MAG. En hij scoorde meteen een voltreffer want de eerste MAG schoenen waren de Megamoks. De MAG Megamok is een stoere bootie die vooral door dames gedragen werd. Heel bekend was destijds de combi van MAG megamok schoenen en een tuinbroek. En laat de tuinbroek nu gelijktijdig met de MAG schoenen weer in het modebeeld opduiken!



Ondanks schoenen als de MAG Queensize en de MAG MPS verdween het schoenmerk MAG weer van het toneel, om in 2010 weer terug te keren onder leiding van Maurice Bovée. Hij zorgde voor nieuwe varianten op de MAG klassiekers. Schoenen die aan de eisen van deze tijd voldoen, maar wel met de uitstraling van de originele MAG schoenen. Bovée zette het schoenmerk MAG weer nationaal en internationaal op de kaart. MAG is aan zijn tweede leven bezig.

MAG schoenen zijn er voor dames en heren.


Menu :
-->