Informatie, tips en nieuws

Home » , » Desigual schoenen en laarzen. Kijk hier voor deze unieke damesschoenen en dameslaarzen

Desigual schoenen en laarzen. Kijk hier voor deze unieke damesschoenen en dameslaarzen


Desigual is een Spaans modemerk met een geheel eigen stijl. Uniek en met een overdaad aan kleur. Ook Desigual schoenen en laarzen hebben deze heel aparte stijl. Desigual schoenen passen goed bij de zomer, maar ze hebben ook een uitgebreide wintercollectie.

Want de bontgekleurde Desigual schoenen zijn er in vele soorten en modellen. Als pumps, ballerina's, sandalen, sneakers en sleehakken, maar ook als regenlaarzen, booties, cowboylaarsjes en zelfs sportschoenen. Kijk bij de aanbiedingen van Desigual schoenen voor alle modellen en prijzen.


Desigual schoenen zijn er voor dames en meisjes, maar ook voor heren. Deze Desigual herenschoenen zijn wel een stuk zeldzamer en ze zijn ook lang niet zo bontgekleurd als de Desigual damesschoenen en Desigual meisjesschoenen.

Informatie Desigual schoenen

Het Spaanse modemerk is in 1984 opgericht door een Zwitser genaamd Thomas Meyer. In relatief korte tijd wist hij dit merk ui te breiden tot een multinational met een omzet van meer dan een half miljard euro per jaar. Desigual maakt mode voor dames, heren en kinderen waaronder ook steeds meer Desigual schoenen en Desigual laarzen.


Menu :
-->