Informatie, tips en nieuws

Home » , » Australian schoenen goedkoop online kopen

Australian schoenen goedkoop online kopen


Australian schoenen komen uit... Itali├ź. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden is Australian geen Australisch merk. Australian is een dochteronderneming van het Italiaanse L’Alpina dat vanaf de oprichting in 1945 (door Anna Maria Gabrielli) ski-kleding en vrijtijdskleding maakt.


Met Australian schoenen wilde L’Alpina de tenniswereld veroveren. Omdat Australische tennissers in die tijd het tennis domineerde werd er voor de naam Australian gekozen. Diverse beroemde Australische tennissers maakte reclame voor deze Italiaanse tennisschoenen.

Kijk voor het aanbod van Australian sneakers en andere Australian schoenen bij de aanbiedingen van Australian schoenen bij de beste Nederlandse online schoenenwinkels.

Australian werd echter pas echt beroemd toen de gabberscene in de jaren 70 Australian tot huismerk uitriep. Nu de gabbers weer verdwenen zijn is Australian vooral een merk voor lage en hoge sneakers. Maar ook slippers, sandalen en andere casual schoenen kom je tegen in de collectie Australian schoenen. Australian richt zich helemaal op herenschoenen en jongensschoenen. De Australian schoenen worden verzorgd door een aparte divisie, Australian Footwear, waarvan het hoofdkantoor in Nederland staat.
Menu :
-->