Informatie, tips en nieuws

Home » , » Pantofola d`Oro schoenen kun je online goedkoop kopen

Pantofola d`Oro schoenen kun je online goedkoop kopen


De vertaling van het woord Pantofola d`Oro is "gouden pantoffel" maar dit schoenmerk maakt geen sloffen maar mooie sneakers en andere casual schoenen. Vooral voor mannen, maar ook voor vrouwen, jongens en meisjes.

Aanbiedingen Pantofola d`Oro schoenen

Pantofola d`Oro schoenen worden in Nederland en België door veel goede schoenwinkels aangeboden. Kijk bij hun aanbiedingen van Pantofola d`Oro schoenen waar je deze sneakers, booties, slippers en andere casual schoenen goedkoop kunt kopen.Informatie Pantofola d`Oro schoenen

Pantofola d`Oro heeft zijn naam "gouden pantoffel" te danken aan de soepele zachte sportschoenen die de fabrikant begin jaren 50 op de markt bracht. Dit waren heel vernieuwende schoenen omdat ze veel soepeler en comfortabeler waren dan de andere sportschoenen uit de markt. Vandaar dat de fabrikant (die al sinds 1886 bestond) deze schoenen onder de nieuwe naam  Pantofola d`Oro uitbracht.
Pantofola d`Oro werd bekend toen de voetbalclub Ascoli (uit de regio) de schoenen ging gebruiken. Dit werd het begin van de succesvolle Pantofola d`Oro voetbalschoenen. Vreemd genoeg is Pantofola d`Oro in Nederland nooit echt doorgebroken met zijn voetbalschoenen, dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld in Italië. In Nederland zien we Pantofola d`Oro vooral als sneaker-fabrikant.


Menu :
-->