Informatie, tips en nieuws

Home » » Arcopedico schoenen. Comfort-schoenen / gezondheidsschoenen

Arcopedico schoenen. Comfort-schoenen / gezondheidsschoenen


Wat zijn de meest comfortabele schoenen die er bestaan? Veel dames en heren zweren bij Arcopedico schoenen. Arcopedico schoenen behoren dan ook al vele jaren tot de beste comfort-schoenen / gezondheidsschoenen die je kunt kopen.


Arcopedico schoenen zijn comfort-schoenen die heel goed zijn voor de gezondheid en de gesteldheid van je voeten, benen, rug en andere delen van het lichaam. Bovendien zijn Arcopedico schoenen heel betaalbaar, vooral als je ze vergelijkt met soortgelijke comfort-schoenen van andere merken. Kijk bij de aanbiedingen van Arcopedico schoenen waar je deze gezonde schoenen voordelig kunt kopen.

Arcopedico schoenen worden met de hand gemaakt, met veel kennis en vakwerk. Dat merk je aan de hoge kwaliteit van deze schoenen. Machinaal zou deze nooit haalbaar zijn.


Arcopedico Classic

De eerste Arcopedico gezondheidsschoenen werden in 1966 gemaakt door de Portugese podoloog professor Elio Parodi. Deze comfort-schoenen, de eerste in zijn soort, zijn nu, zo'n 50 jaar later nog steeds te koop onder de naam Arcopedico Classic. De Arcopedico Classic is een geweven instapschoen die er voor zorgt dat de voet altijd in de juiste stand staat. De Arcopedico Classic is zeer populair onder mensen met voetproblemen, rugpijn en andere aan het lopen gerelateerde lichamelijke problemen.


Arcopedico schoenen, gezond en comfortabel

Deze, maar ook andere, Arcopedico schoenen vallen op door hun lage gewicht en hun zeer hoge draagcomfort. De bovenkant van Arcopedico schoenen is gemaakt van een zijdeachtig uitziend nylon dat zeer goed kan ademen. Aan de binnenkant zorgen PVC zolen die ergonomisch gevormd zijn voor een dubbele ondersteuning van de voetboog. Doordat deze zolen altijd de juiste vorm houden zorgen ze voor een perfecte houding. Belangrijk, want het is meestal een verkeerde houding die voor lichamelijke problemen zorgen.


Maar Arcopedico schoenen doen meer dan je alleen tot een juiste houding aansporen. Deze gezondheidsschoenen versterken ook de spieren, zorgen voor een betere bloedcirculatie in de voeten, gaan eelt en blaren tegen en voorkomen lichamelijke klachten en vermoeide voeten.

Kijk bij de aanbiedingen van Arcopedico schoenen om deze uitstekende gezondheidsschoenen goedkoop te kopen.


Menu :
-->