Informatie, tips en nieuws

Home » , » Plastic Birkenstock slippers en sandalen

Plastic Birkenstock slippers en sandalen


Plastic Birkenstocks? Ja, onder de naam Birkenstock EVA brengt Birkenstock brengt Birkenstock een hele lijn kunststof Birkenstock slippers en sandalen voor dames, heren en kinderen op de markt. Waterproof plastic slippers en sandalen die zo comfortabel zijn als je van Birkenstock gewend bent.


We spreken over plastic Birkenstocks, maar eigenlijk is dat wat respectloos. De kunststof waarvan deze plastic Birkenstock sandalen en slippers gemaakt zijn is namelijk een speciaal voor de Birkenstocks ontwikkelde kunststof die zacht, elastisch en waterbestendig is.



Dit maakt deze Birkenstock sandalen en slippers ideale schoenen voor op de strand, de camping, de tuin en voor bij het zwembad. Ze zijn licht, waterproof en kunnen tegen een stootje, maar de Birkenstock EVA slippers en sandalen zijn ook zo comfortabel als je van Birkenstock sandalen en slippers gewend bent. Met een zelfde comfortabel voetbed.



Kijk bij de Birkenstock aanbiedingen voor alle Birkenstock EVA slippers en sandalen, en andere Birkenstocks, tegen de laagste prijs.
Menu :
-->