Informatie, tips en nieuws

Home » » PME Schoenen (PME Legend). Deze winkels verkopen ze goedkoop

PME Schoenen (PME Legend). Deze winkels verkopen ze goedkoop


PME Legend schoenen zijn herenschoenen voor echte kerels. De stijl van PME schoenen is stoer, sportief, robuust en een beetje ruig. Het zijn stevige leren schoenen en laarzen die heel wat kunnen hebben. Met PME schoenen en laarzen hoef je niet voorzichtig te zijn!Aanbiedingen PME schoenen beste winkels

Het gaat te ver om PME schoenen goedkope schoenen te noemen, maar de prijzen van deze herenschoenen en herenlaarzen zijn heel aantrekkelijk. Vooral gezien de hoge kwaliteit en het mooie uiterlijk van PME schoenen. 

Kijk maar bij de aanbiedingen van PME schoenen wat deze stoere herenschoenen bij de belangrijkste schoenenwinkels van Nederland kosten. Deze winkels leveren de PME Legend schoenen en laarzen ook in België.

Informatie PME Legend

PME schoenen worden gemaakt door PME Legend en dat is een modelabel van de sigarettenfabrikant Pall Mall (dat op zijn beurt weer een onderdeel is van British American Tobacco). Hun stoere PME-hunk is een tegenhanger van de eveneens stoere Marlboro-man.


PME Legend is een modemerk voor echte mannen. Ze maken stoere kleding, waaronder vooral veel jeans, en stoere leren schoenen en laarzen. Deze schoenen kunnen laarzen, booties of sneakers zijn, maar ook leren slippers of veterschoenen. De stijl van PME schoenen en laarzen is altijd mannelijk.


Menu :
-->