Informatie, tips en nieuws

Home » » Mexicana laarzen. Handgemaakte cowboylaarzen voor vrouwen

Mexicana laarzen. Handgemaakte cowboylaarzen voor vrouwenMexicana laarzen zijn prachtige cowboylaarzen. Mexicana laarzen kunnen hoge laarzen of lage laarzen (booties) zijn. Maar altijd zijn het stoere maar ook bijzonder modieuze dameslaarzen in western stijl.

Mexicana laarzen worden met de hand gemaakt van echt leer. Mexicana heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Het zijn dan ook prachtige verzorgde cowboylaarzen voor dames die lang meegaan.

Hierdoor zijn Mexicana laarzen niet goedkoop, maar kwaliteit en schoonheid mag geld kosten. Bovendien zijn er vaak interessant acties met Mexicana laarzen. Kijk bij bij de aanbiedingen van Mexicana laarzen bij de grote schoenenwinkels.


Mexicana laarzen zijn niet zomaar cowboylaarzen. Veel Mexicana laarsjes hebben een mooi vrouwelijke beschildering (handmatig aangebracht) in Mexicaanse stijl. Vaak zijn dit kleurrijke bloemen. Deze staan verbazend mooi bij de stoere vintage uitstraling van de westernlaarzen.Informatie Mexicana laarzen

Mexicana is een Frans merk maar de Mexicana westernlaarzen komen wel uit Mexico. Mexicana is in 1988 is opgericht door de Franse broers Lionel en Harve Benayoun. De Mexicana laarzen worden in Mexico met de hand gemaakt. Dat is een arbeidsintensieve productie zoals je in de video hieronder kunt zien.

Menu :
-->