Informatie, tips en nieuws

Home » » L'Ascolana schoenen. Modieuze sneakers voor heren

L'Ascolana schoenen. Modieuze sneakers voor heren


L'Ascolana schoenen zijn prachtige Italiaanse sneakers. L'Ascolana is helemaal gespecialiseerd in sneakers voor heren. Deze herensneakers zijn bijzonder stijlvol en modieus om te zien. Unieke sneakers voor mannen met stijl.

Deze L'Ascolana sneakers zijn gemaakt van prachtige materiaal zoals hoogwaardig suède, het beste leer leer en textiel van hoge kwaliteit. De L'Ascolana sneakers worden gekenmerkt door prachige kleurcombinaties. Het zijn unieke sneakers om te zien. 

L'Ascolana sneakers aanbiedingen

Kijk bij de aanbiedingen van L'Ascolana schoenen welke winkels in Nederland momenteel L'Ascolana sneakers aanbieden, want deze schoenen zijn in Nederland en België helaas niet altijd even makkelijk verkrijgbaar.


Informatie L'Ascolana schoenen 

L'Ascolana werd in 1962 opgericht door een negental ambitieuze jonge en creatieve schoenmakers uit Ascoli Picento die het vak van de beroemde Italiaanse schoendesigner Lazzarini hadden geleerd. Ze maakten schoenen die elegant en stijlvol zijn, zoals dat bij Italiaanse schoenen hoort, maar ook sportief en comfortabel. Die kenmerken zijn vandaag de dag nog steeds van toepassing op L'Ascolana schoenen.In de jaren 60 maakte L'Ascolana vooral naam met zijn voetbalschoenen. De vorm van de huidige L'Ascolana sneakers is op deze L'Ascolana voetbalschoenen geïnspireerd.


Na zijn glorietijd in de jaren 60 en 70 verdwenen de L'Ascolana schoenen voor langere tijd van het toneel, maar nu is L'Ascolana weer terug met prachtige Italiaanse sneakers.
Menu :
-->