Informatie, tips en nieuws

Home » » Minnetonka moccasins en andere schoenen en laarzen

Minnetonka moccasins en andere schoenen en laarzen


Minnetonka is een merk schoenen dat vooral bekend staat om zijn moccasins en andere schoenen en laarzen in Italiaanse stijl. Maar Minnetonka schoenen zijn er ook in andere modellen en stijlen. Minnetonka schoenen zijn wel altijd damesschoenen en dameslaarzen.

Naast de bekende Minnetonka moccasins en Minnetonka laarsjes in Indiaanse stijl maakt dit merk ook mooie sandalen, instappers en sleehakschoenen. Meestal in de hun kenmerkende stijl, maar soms ook verrassend anders. 

Aanbiedingen Minnetonka schoenen en laarzen beste winkels

Kijk bij de aanbiedingen van Minnetonka schoenen wat dit schoenmerk allemaal aan schoenen en laarzen te bieden heeft en koop Minnetonka schoenen en laarzen tegen de laagste prijs.Informatie Minnetonka

In 1946 werden de eerste Minnetonka moccasins verkocht. Dit gebeurde in souvenierwinkels want de eerste moccasins werden als "Indiaanse" souveniers aan toeristen verkocht. In 1955 zag de Minnetonka Thunderbird moccasin het levenslicht. Deze "moc" werd de grote doorbraak van Minnetonka. De Minnetonka Thunderbird moccasin groeide van een souvenier uit tot een wereldwijd bekende schoenenstijl. Het is de moccasin zoals wij deze nu kennen en dragen. De Minnetonka Thunderbird is nog steeds één van de belangrijkste Minnetonka schoenen van dit moment.Via de hippies kwamen de Minnetonka moccasins naar Europa en ook de film Urban Cowboy droeg sterk bij een het populair worden van deze "Indiaanse schoenen" in Europa.In 2002 zag een ander succesnummer van Minnetonka het levenslicht, namelijk de Minnetonka Silverthorne sandaal. Deze damessandaal heeft weinig met indiaanse schoenen of moccasins te maken maar vormt tot op de dag van vandaag wel één van de peilers van het succes van Minnetonka schoenen.En zo kwam Minnetonka de laatste jaren steeds vaker met schoenen en laarzen die niets met de moccasins van doen hebben. Kijk maar bij de bovenstaande aanbiedingen voor alle beschikbare modellen bij de schoenenwinkels in Nederland.


Menu :
-->