Informatie, tips en nieuws

Home » , » Tod's schoenen en laarzen. Online vaak met hoge korting

Tod's schoenen en laarzen. Online vaak met hoge korting


Oorspronkelijk was Tod's een specialist in instappers, maar tegenwoordig maakt deze Italiaanse fabrikant van kwaliteitsschoenen alle soorten schoenen en laarzen voor dames en heren. Er is veel keuze uit prachtige Tod's schoenen en laarzen.


Voordelig Tod's schoenen kopen

Kijk maar eens bij de aanbiedingen van Tod's schoenen wat voor moois dit Italiaanse merk in mooie, modieuze en kwalitatief uitstekende schoenen te bieden heeft.


Informatie Tod's schoenen

Tod's is een oud Italiaans schoenmerk. Het bestaat al sinds begin 1900. Tegenwoordig maken ze alle soorten herenschoenen en damesschoenen, en ook tassen, riemen en andere lederwaren. Alles van hoge kwaliteit met een schitterende vormgeving.

Tod's is dan ook een merk dat wereldberoemd is. Ook Amerikaanse filmsterren en andere celebrities zie je vaak op Tod's schoenen rondstappen.


Het grote succes van Tod's begint rond 1970 als Diego Della Valle (een kleinzoon van oprichter Filippo Della Valle) het familiebedrijf van zijn vader overneemt. Tod's maakt dan internationaal naam met zijn prachtige handgemaakte instappers van hoge kwaliteit. Instapschoenen (vooral moccasins en ballerina's) vormen nog steeds een belangrijk deel van de collectie Tod's schoenen maar tegenwoordig maakt het merk ook vele andere soorten schoenen. Ook de Tod's laarzen zijn bijzonder populair.


Alle Tod's schoenen en laarzen vind je voordelig bij de aanbiedingen van de bovenaan genoemde aanbevolen winkels om Tod's schoenen en Tod's laarzen goedkoop te kopen.
Menu :
-->