Informatie, tips en nieuws

Home » » Even&Odd schoenen voor jonge vrouwen

Even&Odd schoenen voor jonge vrouwen


Even&Odd schoenen zijn damesschoenen die zijn ontworpen voor  jonge vrouwen die er van houden om te mixen en experimenteren met kleding. Het zijn originele schoenen met een vrouwelijke uitstraling die zich er goed voor lenen om te combineren met leuke kleding in vele stijlen.

In de collectie Even&Odd schoenen kom je veel hoge hakken tegen, maar ook sportieve sneakers. De stijl van de schoenen is modern en vrouwelijk. Versieringen als studs, steentjes en strikjes worden niet geschuwd. Even&Odd schoenen zijn alle behalve saaie schoenen, ze zijn dan ook bedoeld voor eigenzinnige jonge vrouwen en meiden in de tienerleeftijd.

Aanbiedingen Even&Odd schoenen

Kijk bij de aanbiedingen van Even&Odd schoenen om te zien wat dit Duitse schoenmerk allemaal aan mooie schoenen te bieden heeft. Even&Odd schoenen zijn heel betaalbaar. Met prijzen die uitnodigen om regelmatig een leuk paar damesschoenen te kopen om aan je schoenencollectie toe te voegen.


Informatie Even&Odd schoenen

Even&Odd is een Duits merk schoenen dat hetzelfde moederbedrijf heeft als Zalando. Het is dan ook een huismerk van Zalando. Onder deze naam verkoopt deze schoenengigant uit Duitsland voordelige damesschoenen gericht op een jong en modern publiek. De prijzen van Even&Odd schoenen zijn laag, maar de kwaliteit is goed.


Menu :
-->