Informatie, tips en nieuws

Home » , » McGregor schoenen

McGregor schoenen

McGregor schoenen zijn sportieve schoenen met een stijlvol uiterlijk. Aanvankelijk maakte McGregor alleen herenschoenen, maar tegenwoordig zijn er ook veel McGregor schoenen voor dames.


McGregor is een Nederlands modemerk dat gespecialiseerd is in vrijetijdskleding. Casual schoenen horen daar ook bij, en McGregor heeft dan ook een groot assortiment mooie sportieve en stoere schoenen.


McGregor schoenen zijn van goede kwaliteit en zijn heerlijk om te dragen. Ze zien er heel mooi uit en zijn bovendien heel betaalbaar. 


Aanbiedingen McGregor schoenen

Kijk maar bij de aanbiedingen van McGregor schoenen bij de bekende schoenenwinkels.McGregor schoenen zijn echte casual schoenen. Sportief, en vaak ook stoer van uiterlijk. De collectie McGregor schoenen bestaat vooral uit sneakers, booties en slippers, maar ook andere modellen schoenen kom je in de McGregor collectie tegen.


Informatie McGregor

McGregor is in 1921 opgericht door een Schotse emigrant met dezelfde naam. Hij begon een fabriekje in sportkleding en vrijetijdskleding voor heren. Uit die tijd bestaat nog de naam die in het logo gevoerd wordt, McGregor New York 1921.

Inmiddels is McGregor in Nederlandse handen, en is het hoofdkantoor niet meer in New York maar in Driebergen te vinden. De naam McGregor Driebergen klinkt echter internationaal wat minder mondain zodat de fabrikant het bij New York houdt.Maar whats in a name, het belangrijkste is dat McGregor prachtige schoenen maakt. Betaalbaar, en van goede kwaliteit. Schoenen waarop het heerlijk lopen is. Heel belangrijk!

De tijd dat McGregor alleen herenschoenen maakte licht achter ons. Tegenwoordig zijn er McGregor schoenen voor heren, dames, jongens en meisjes. Kijk bij de aanbiedingen van McGregor schoenen voor alle modellen en prijzen bij de winkels in Nederland en België.
Menu :
-->