Informatie, tips en nieuws

Home » , » Footnotes schoenen, Footnotes laarzen dames en hun beste online aanbieders

Footnotes schoenen, Footnotes laarzen dames en hun beste online aanbieders


Footnotes schoenen zijn hippe en modieuze damesschoenen. Footnotes is een Nederlands merk dat zijn thuisbasis in Waalwijk heeft. Ze maken schoenen van zeer hoge kwaliteit volgens de laatste modetrends.

Footnotes richt zich daarbij op modieuze jonge vrouwen. Ze maken hun schoenen in drie verschillende breedtematen (D, G en H) en ook in halve lengtematen (tot maat 44). Dat betekent dat Footnotes schoenen iedereen perfect passen, zowel in de lengte als de breedte.

Kijk hier voor aanbiedingen van Footnotes schoenen en laarzen
Footnotes schoenen en laarzen worden gemaakt van leer van topkwaliteit. Vooral kalfsleer wordt veel gebruikt. Het leer wordt ingevet en gewaxt en de schoenen worden gemaakt op een leest die in Waalwijk met de hand wordt gemaakt. Dit alles resulteert in bijzonder comfortabele schoenen met een optimale pasvorm die verbazend soepel zijn maar ook na lang dragen nog altijd hun oorspronkelijke vorm hebben.Veel keuze uit Footnotes schoenen en laarzen
De keuze aan mooie modieuze schoenen en laarzen is groot bij Footnotes. Dit Nederlandse kwaliteitsmerk maakt alle soorten damesschoenen en dameslaarzen. Pumps, ballerina's, sandalen en slippers, maar ook sneakers, enkellaarsjes, hoge laarzen, booties en speciale comfortschoenen.

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen voor alle modelen en prijzen van Footnotes laarzen en schoenen.


Menu :
-->