Informatie, tips en nieuws

Home » , » Shepherd vachtlaarzen, snowboots en pantoffels

Shepherd vachtlaarzen, snowboots en pantoffels


Shepherd is een Zweeds merk schoenen dat veel verschillende modellen damesschoenen en herenschoenen maakt. Het meest bekend is Shepherd om zijn vachtlaarzen en pantoffels. Beide zijn heerlijk zachte en warme winterschoenen die heel comfortabel zijn om te dragen en om mee te lopen.

Veel Shepherd schoenen en laarzen doen aan Uggs denken. Ook de Shepherds zijn gemaakt van leer en schapenwol en bijzonder comfortabel om te dragen. De kwaliteit van Shepherd schoenen is bijzonder hoog. Kijk bij de aanbiedingen van Shepherd laarzen en schoenen wat dit Zweedse merk allemaal te bieden heeft en wat Shepherd vachtlaarzen, snowboots, pantoffels en de andere Sherpherd schoenen en laarzen kosten.


Informatie Shepherd

Shepherd heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het maken van schoenen en  laarzen van schapenhuiden. Het merk pakt dat heel voortvarend en professioneel  aan, want ze beschikken bijvoorbeeld over eigen leerlooierijen zodat ze een hoge kwaliteit van de schapenhuid kunnen garanderen. Ook gaat Shepherd heel diervriendelijk en natuurvriendelijk te werk.


Shepherd schoenen en laarzen zijn er voor dames, heren en kinderen. Naast schoenen, pantoffels en laarzen maken ze ook accessoires en mode, maar deze producten zijn in Nederland en Belgi├ź minder makkelijk verkrijgbaar dan de Shepherd laarzen en schoenen. Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen voor dit Shepherd schoeisel.


Menu :
-->