Informatie, tips en nieuws

Home » » Giesswein pantoffels en sloffen goedkoop online kopen

Giesswein pantoffels en sloffen goedkoop online kopen

Op zoek naar goede pantoffels? Kijk dan vooral eens naar de collectie pantoffels van Giesswein. Dit Oostenrijkse merk staat op eenzame hoogte als het op pantoffels aankomt. Er zijn Giesswein pantoffels voor dames, heren, jongens en meisjes.



Giesswein pantoffels zorgen er voor dat je nooit koude voeten hebt in huis. En het zijn niet zomaar sloffen. Het zijn stijlvolle pantoffels om te zien en pantoffels die lang meegaan. Pantoffels en sloffen van topkwaliteit.

Aanbiedingen Gieswein pantoffels beste winkels

En toch zijn Giesswein pantoffels heel betaalbaar. Kijk maar bij de aanbiedingen van aanbiedingen van Giesswein schoenen bij de belangrijkste winkels in Nederland en België.



Informatie Giesswein

Het echtpaar Walter en Elisabeth Giesswein begonnen in 1954 een eigen kledingmerk. Ze maakte en verkochte gebreide kledingstukken. Pas in 1974 gingen ze ook wollen sloffen maken. Het was een moderne variant op de traditionele Oostenrijkse slof. Dit werd een groot succes. In heel Europa en zelfs Amerika vonden de Giesswein sloffen gretig aftrek. Hoewel Giesswein tot op de dag van vandaag nog steeds kleding verkoopt zijn de pantoffels het belangrijkste en meest bekende product van het merk.



Één van de succesfactoren van Giesswein pantoffels is het rubber dat in de sloffen wordt verwerkt. Op dit procede heeft het merk sinds 1999 een octrooi. Ook zijn de meeste Giesswein sloffen nog steeds van wol gemaakt.



Andere Giesswein laarzen en schoenen

Wie Giesswein schoenen zegt denkt aan de pantoffels, maar er zijn ook andere Giesswein schoenen en laarzen. Zo worden de rubberen regenlaarzen van Giesswein ook veel verkocht. Deze Giesswein laarzen zijn er voor dames en kinderen. Ook maakt het merk op bescheiden schaal andere soorten schoenen zoals sandalen en kinderschoenen.


Menu :
-->