Informatie, tips en nieuws

Home » » BQZ kinderschoenen (Braqueez schoenen, Brakkies schoenen)

BQZ kinderschoenen (Braqueez schoenen, Brakkies schoenen)

BQZ schoenen zijn Nederlandse kinderschoenen van hoge kwaliteit en met een vaak heel mooi uiterlijk. BQZ schoenen werden vroger verkocht als Brakkies of Braqeez schoenen.


BQZ schoenen zijn er voor jongens en meisjes in vele modellen. BQZ maakt zijn schoenen in de maten 20 t/m 42. Voor de allerkleinsten tot tieners zijn er daardoor BQZ schoenen te vinden.

Kwaliteit, een goed draagcomfort en een fraai uiterlijk staan voorop bij BQZ schoenen en laarzen. Maar ook de prijs van deze kinderschoenen en kinderlaarzen is heel gunstig. Kijk maar bij de aanbiedingen van BQZ / Brakkies schoenen wat deze Nederlandse kinderschoenen kosten bij de belangrijkste schoenenwinkels. Zo betaal je nooit teveel voor je BQZ schoenen!


De meest gemaakte modellen BQZ schoenen zijn veterschoenen, klittebandschoenen, laarsjes en sneakers. Maar de zomercollecie omvat ook mooie sandalen, slippers, ballerina's en andere zomerschoenen voor kinderen.


Over BQZ schoenen

De fabrikant van BQZ schoenen is Beniamino uit Kaatsheuvel. Je kent deze fabrikant misschien ook van het merk Bunnies. Beniamino maakt al vanaf 1839 schoenen en is sinds 1962 helemaal gespecialiseerd in kinderschoenen. In 1988 kwam Beniamino met het kinderschoenenmerk Brakkies dat ook internationaal een groot kinderschoenenmerk werd, vooral in Duitsland. Omdat Brakkies voor het buitenland niet zo'n fijne naam is werd het merk herdoopt in Braqeez dat in 2014 weer veranderde in BQZ. De BQZ schoenen worden nog vaak Brakkies of Braqeez genoemd.


Menu :
-->