Informatie, tips en nieuws

Home » , » Aigle laarzen en schoenen en de beste online winkels

Aigle laarzen en schoenen en de beste online winkels


Aigle is een Frans schoenmerk dat vooral bekend is om de Aigle regenlaarzen van rubber. Daarnaast zijn er echter ook vele andere Aigle schoenen en laarzen voor dames, heren en kinderen.

Aigle aanbiedingen beste winkels

Kijk maar bij de aanbiedingen van Aigle schoenen en laarzen wat dit Franse merk schoenen allemaal te bieden heeft en wat Aigle laarzen en schoenen kosten bij de beste schoenenwinkels van Nederland en België.


Informatie Aigle

Aigle is een schoenmerk dat al sinds 1851. Het merk werd destijds opgericht door een in Frankrijk wonende Amerikaan, Hiram Hutchinson. Aigle is Frans voor adelaar (Amerikaanse zeearend). Hutchinson begon met de productie van rubberen laarzen voor de boeren uit de omgeving. In slechts enkele jaren tijd groeit Aigle uit tot een schoenenfabriek met duizenden medewerkers die tienduizenden laarzen per dag fabriceren!


Later ging Aigle ook steeds meer andere soorten schoenen en laarzen maken. Inmiddels is het een breed merk schoenen, dat vele verschillende modellen schoenen voor vrouwen, mannen en kinderen maakt. Regenlaarzen en wandellaarzen, maar ook sneakers, sandalen, veterschoenen, klittebandschoenen, booties, nette schoenen, ja zelfs babyschoenen!

Maar het zijn toch de laarzen waaraan Aigle zijn goede naam te danken heeft. Wereldwijd is Aigle de marktleider bij de jachtlaarzen en paardrijlaarzen.


Menu :
-->