Informatie, tips en nieuws

Home » » Nokian laarzen. De beste rubberen laarzen.

Nokian laarzen. De beste rubberen laarzen.


Wat zijn de beste regenlaarzen die je kunt kopen? Veel mensen zweren bij Nokian. Dit zijn rubberen regenlaarzen van uitstekende kwaliteit uit Finland.

Nokian is een echte specialist in regenlaarzen. Deze rubberen laarzen worden veel gedragen door jagers, bosarbeiders, vogelspotters en zelfs hikers (wandelaars). Mensen dus die hun laarzen zwaar belasten, mensen waarbij het belangrijk is dat ze droge voeten houden en mensen die dagelijks vele kilometers op hun Nokian laarzen afleggen. Dit zijn dus laarzen die niet alleen waterdicht zijn maar ook veel loopcomfort bieden.

Nokian laarzen aanbiedingen beste winkels

Kijk bij de aanbiedingen van Nokian laarzen om te zien waar in Nederland en België je goedkoop Nokian laarzen kunt kopen en wat deze rubberen laarzen kosten.

Nokian laarzen zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar deze laarzen zien er ook heel mooit uit. Soms zijn ze met vacht gevoerd.


Informatie Nokian

Nokian is al in 1898 opgericht. Hun fabriek is te vinden in het Finse stadje Nokia. Dezelfde stad als waar de gelijknamige elektronicafabrikant zijn basis heeft. Nokian had in eerste instantie de naam Suomen Gummitehdas Oy wat Finse Rubberfabriek betekent. Jarenlang maakte de fabriek rubberen overschoenen. Pas na de Tweede Wereldoorlog ging men laarzen maken. Dat waren toen werklaarzen, vaak met metalen neuzen. Later werden er ook vrijetijdslaarzen gemaakt, en dat is waarmee Nokian uiteindelijk zijn naam vestigde.Dat was in 1973 toen de Nokian Kontio werd uitgebracht. Dit was een hoge herenlaars waarmee Nokian wereldberoemd werd.

Om dit succes en de bijbehorende naamsbekendheid uit te buiten ging Nokian vele soorten schoenen maken zoals sportschoenen, vrijetijdsschoenen, sportschoenen en zelfs disco-schoenen. Het werd echter geen succes, en in de jaren 90 keerde Nokian terug naar de basis en gingen ze zich weer op rubberen laarzen richten.


En dat is ook wat Nokian het beste kan. Rubberen laarzen maken. Inmiddels staan Nokian laarzen weer bij veel mensen te boek als de beste rubberen regenlaarzen die er te koop zijn. Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen voor meer informatie en de (laagste) prijzen.
Menu :
-->