Informatie, tips en nieuws

Home » » Mou vachtlaarzen online kopen

Mou vachtlaarzen online kopen

Bij vachtlaarzen denken de meeste mensen aan Uggs maar er zijn meer schoenmerken die gespecialiseerd zijn in comfortabele schapenvacht laarzen. Zo heb je bijvoorbeeld het Engelse Mou.


Mou laarzen zijn heerlijk warme en comfortabele laarzen die zijn gemaakt van schapenvacht. Mou is een hip merk dat onder andere veel door beroemdheden wordt gedragen.

Mou laarzen hebben een stoere modieuze hippe uitstraling. Mou vachtlaarzen zien er mooier en modieuzer uit dan Uggs. De kwaliteit van deze vachtlaarzen is ook erg hoog. Mou laarzen ademen bijzonder goed. Het zijn luxe vachtlaarzen die lang meegaan en duurzaam worden geproduceerd van natuurlijke materialen. Het zijn dan ook niet bepaald goedkope laarzen, maar kwaliteit heeft nu eenmaal zijn prijs. 

En soms zijn er interessante aanbiedingen. Kijk maar bij de aanbiedingen van Mou laarzen en schoenen.
Informatie Mou

Mou is een Franse naam die 'zacht om te voelen' betekent, maar Mou laarzen en Mou schoenen zijn afkomstig uit London. De ontwerpster Shelley Tichborne richtte het merk in 2002 op. Zonder dat er reclame voor nodig was werd Mou in enkele jaren tijd wereldberoemd in de modewereld.De laatste jaren begint het merk zich te verbreden. Mou maakt tegenwoordig ook andere soorten schoenen en laarzen dan vachtlaarzen. Kijk bij de aanbiedingen voor het aanbod aan Mou schoenen en laarzen in Nederland.


Menu :
-->