Informatie, tips en nieuws

Home » » Hassia. Comfortabele damesschoenen van hoge kwaliteit

Hassia. Comfortabele damesschoenen van hoge kwaliteit

Hassia schoenen zijn elegante stijlvolle damesschoenen en dameslaarzen uit Duitsland die niet alleen heel mooi zijn, maar ook bijzonder comfortabel en heel goed voor je voeten.


Zo hebben alle Hassia schoenen en laarzen een zacht verwisselbaar voetbed, zijn gemaakt van zachte luxe leersoorten en verkrijgbaar in diverse breedtematen.

Dit zorgt er voor dat Hassia schoenen altijd perfect passen. Maar Hassia is dan ook een Duits kwaliteitsmerk dat er alles aan doet om zo goed en comfortabel mogelijke schoenen en laarzen af te leveren. Vanzelfsprekend heeft deze kwaliteit wel een prijs, maar als je gebruik maakt van de aanbiedingen van Hassia schoenen kun je vaak een paar perfecte Hassia schoenen of laarzen tegen een heel redelijke prijs kopen.

Informatie Hassia
Hassia werd ooit opgericht door de Duitse schoenenfabriek Wallerstein & Liebmann die al sinds 1884 innovatieve schoenen op de markt brengen. Ook was Wallerstein & Liebmann de eerste schoenenfabriek in Duitsland die zijn schoenen mechanisch ging maken. De merknaam Hassia werd in 1949 voor het eerst gebruikt. Onder deze naam ging de fabrikant zeer comfortabele damesschoenen van hoge kwaliteit verkopen. Sinds Sinds 1998 is Hassia onderdeel van de Lorenz Shoe Group.


Hassia is helemaal gespecialiseerd in damesschoenen en dameslaarzen. Hassia schoenen zijn in vele modellen te koop. Van pumps tot sneakers, van enkellaarsjes tot ballerina's en nog veel meer soorten schoenen. En al deze Hassia schoenen zijn van hoge kwaliteit en zeer comfortabel om te dragen.
Menu :
-->