Informatie, tips en nieuws

Home » » Timberland schoenen en laarzen koop je goedkoop bij deze winkels

Timberland schoenen en laarzen koop je goedkoop bij deze winkels


Timberland is een bekend Amerikaans merk schoenen. Timberland schoenen waren aanvankelijk outdoorschoenen en werkschoenen, maar tegenwoordig maakt Timberland alle soorten schoenen en laarzen voor heren, dames en kinderen.

Vooral voor casual gebruik zijn Timberland schoenen erg populair. De meeste Timberland schoenen hebben een stoere uitstraling en de kwaliteit van de schoenen en laarzen is altijd bijzonder goed. Bovendien zijn Timberland schoenen heel betaalbaar. Kijk maar eens bij de aanbiedingen van Timberland schoenen voor de (laagste) prijzen.


Informatie Timberland

Timberland is in 1952 in Boston opgericht, maar tot 1978 heette het de Abington Shoe Company. De naam Timberland paste beter bij de outdoorschoenen de het merk toen maakte, vandaar de naamswijziging. Oprichter van Timberland was de schoenmaker Nathan Swartz wiens kleinzoon momenteel de fabriek leidt. Maar eigenaar is deze Swartz niet meer, sinds 2011 is Timberland namelijk eigendom van de VF Corporation en daarmee een zusterbedrijf van andere bekende merken zoals Vans, Wrangler, Eastpak, Lee en Nautica.Het aanbod aan Timberland schoenen en laarzen is na die overname alleen maar groter en breder geworden. Tegenwoordig kunnen dames, heren, jongens en meisjes bij Timberland terecht voor werkelijk alle soorten schoenen en laarzen.

Menu :
-->