Informatie, tips en nieuws

Home » , » Gezonde Fitflop slippers en ander Fitflop schoenen goedkoop online kopen

Gezonde Fitflop slippers en ander Fitflop schoenen goedkoop online kopen


Schoenen die je beter, gezonder en sterker maken? Deze wonderschoenen bestaan. Ze heten Fitflop schoenen. Toen de eerste Fitflops in 2007 op de markt kwamen zorgde ze voor een sensatie. En nog steeds worden Fitflop schoenen door veel mensen gedragen en door veel specialisten geadviseerd.

Fitflop slippers en andere Fitflop schoenen zijn namelijk niet zomaar gezondheidsschoenen of comfortschoenen maar wetenschappelijk ontwikkelde schoenen. Aan de eerste Fitflop slippers werd twee jaar lang gewerkt door wetenschappers van de London Southbank University. Maar het resultaat was er naar! Kort nadat de eerste Fitflops op de markt kwamen kwamen de eerste berichten al binnen van gebruikers van de Fitflop schoenen die dankzij deze slippers van hun chronische pijnen in voeten, rug of onderrug bevrijd werden.


Deze eerste Fitflops werden dan ook in groot succes. In de zomer van 2008 was Fitflop het meest gezochte zoekwoord op internet, Oprah Winfrey riep de Fitflop slippers uit to haar favoriete schoenen en de vooraanstaande American Podiatric Medical Association erkende de wetenschappelijke onderbouwing van de Fitflops. Dit had als gevolg dat er nog veel meer Fitflop schoenen op de markt kwamen niet alleen slippers, maar ook sandalen, ballerina's, clogs, sneakers en korte laarzen.

Aanbiedingen Fitflops beste winkels

Kijk maar bij de aanbiedingen van Fitflop schoenen wat er in Nederland bij de diverse schoenenwinkels allemaal aan Fitflops te koop is.Waarom zijn FitFlop schoenen gezond?

Maar wat zijn nu precies de helende eigenschappen van Fitflop slippers en andere Fitflop schoenen? Een overzicht:
  • FitFlop schoenen zorgen er voor dat je spieren sterker worden. Dat voorkomt en vermindert klachten.
  • FitFlop schoenen verminderen de druk op de spieren, gewrichten en de onderrug.
  • FitFlop schoenen gaan pijnlijke voeten en vermoeide voeten tegen.
  • Deze schoenen helpen zelfs bij het afvallen. Dit heeft te maken met de manier waarop je op de schoenen loopt.


Menu :
-->