Informatie, tips en nieuws

Home » » Shoesme kinderschoenen goedkoop online

Shoesme kinderschoenen goedkoop online


Shoesme is een Nederlands merk schoenen dat kinderschoenen van heel hoge kwaliteit maakt. Shoesme schoenen zijn niet alleen heel verantwoord om te dragen, maar ze zien er ook heel mooi en eigentijds uit. Shoesme schoenen zijn er voor baby's, peuters, kleuters en kinderen in de basisschoolleeftijd.

Voor iedere leeftijdscategorie maakt Shoesme perfecte kinderschoenen. De Shoesme babyschoentjes zijn bijvoorbeeld erg soepel, zacht en comfortabel terwijl een anti-slip zooltje de kleine helpt bij de eerste stapjes. Voor de wat grotere kinderen zijn de Shoesme schoenen bestand tegen het ravotten en geven ze veel steun op de juiste plekken bij het lopen. Shoesme schoenen zijn kinderschoenen waaraan je je kinderen met een gerust hart kunt toevertrouwen. 

Aanbiedingen Shoesme schoenen beste winkels

Kijk eens bij de aanbiedingen van Shoesme schoenen wat er allemaal aan kinderschoenen en laarsjes van dit Nederlandse schoenenmerk voor weinig geld te koop is.Informatie Shoesme schoenen

Shoesme werd in 1999 in Tilburg opgericht door Michiel Staats. Staats stamt uit een geslacht van schoenmakers en schoenfabrikanten en wist dus al op jonge leeftijd precies hoe hij een nieuw schoenmerk moest oprichten. De hoge kwaliteit en prachtige uitstraling van zijn Shoesme schoenen deed de rest. In korte tijd groeide Shoesme uit tot één van de belangrijkste Nederlandse schoenmerken.Met Shoesme had Michiel Staats een duidelijk doel voor ogen. Het moest een merk kinderschoenen worden dat kwaliteit combineerde met een mooi en eigentijds uiterlijk. Schoenen waarvan de ouders graag hebben dat kinderen ze dragen (want gezond) en die kinderen zelf ook graag dragen (want mooi en comfortabel). Dat is uitstekend gelukt, Shoesme schoenen behoren tot de beste babyschoenen en kinderschoenen die je kunt kopen.


Menu :
-->