Informatie, tips en nieuws

Home » » Noe schoenen. Prachtige pumps.

Noe schoenen. Prachtige pumps.


Noë schoenen zijn prachtige pumps uit België. Deze damesschoenen zijn verkrijgbaar in talloze kleuren en prints.

Specialist in pumps

Er zijn maar weinig schoenmerken die zich helemaal specialiseren op pumps, maar Noë uit België is er één. Dit Belgische merk schoenen maakt pumps in iedere mogelijke kleur. En in vele modellen. Pumps met dunne naaldhakken, maar ook met blokhakken. Gesloten pumps en pumps met open tenen. Pumps met hoge hakken en met iets lagere hakken. 

Aanbiedingen Noe pumps

Kijk bij de aanbiedingen van Noë schoenen voor alle mogelijkheden en de prijzen van deze mooie vrouwelijke Noë schoenen.


Informatie Noë schoenen

Noë is in 2008 in België opgericht. De oprichter van het merk, Luca Dereu, noemde zijn schoenen naar zijn dochter Noëmie. Dat meisje was toen 16 jaar oud en druk bezig haar stoere meisjessneakers in te ruilen voor vrouwelijke pumps met hoge hakken.\


Noë maakte al snel naam in de wereld van de schoenen en de mode. Dat kwam niet alleen door de prachtige vrouwelijk uitstraling van de Noë pumps, maar ook door de bijzonder goed pasvorm van deze damesschoenen. Noë schoenen worden van de beste leersoorten gemaakt. Met heel veel zorg en heel veel liefde. Het zijn prachtige pumps waar je meteen de kwaliteit aan kan zien.


Menu :
-->