Informatie, tips en nieuws

Home » » Adidas Tubular sneakers. Alle varianten.

Adidas Tubular sneakers. Alle varianten.


De Adidas Tubular is een opmerkelijke sneaker om te zien. Dat komt door de zeer unieke en vooral zeer dikke zool van de Adidas Tubular sneakers. Deze geven deze Adidas schoenen een futuristisch uiterlijk. Science fiction bijna!


Adidas is een merk dat durft te experimenteren met sneakers. Dat merk je ook weer aan de Adidas Tubular schoenen. Sneakers gemaakt volgens de nieuwste technologieën met een heel eigenzinnige vormgeving. Geschikt om mee te sporten, maar ook gewoon voor op straat.

De Adidas Tubular is er in vele kleuren, kleurcombinaties en varianten. Kijk bij de aanbiedingen van Adidas schoenen voor alle modellen. Je kunt ze bij deze winkels ook kopen (vaak met een hoge korting) .

Hier een overzicht van de verschillende versies van de Adidas Tubular sneakers:

Adidas Tubular Shadow sneakers

Een heel hippe sneaker. Een beter betaalbare variant op Kanye's Yeezy sneaker. Met geweefde toplaag, een subtiele zool (voor een Tubular) en een strakke veterlijn.Adidas Tubular Defiant sneakers

Stijlvol en gestyled. Een op en top vrouwelijke sneaker. Let ook eens op de opvallendelange tong van deze Adidas damessneaker, die de schoenen een compleet andere uitstraling geeft.


Adidas Tubular Viral sneakers

Een versie van de Adidas Tubular met een neoprene bovenlaag. Het zijn elastische sneakers die makkelijk om je voet glijden en daar als gegoten blijven zitten. Het materiaal van de Adidas Tubular Viral sneakers doet een klein beetje aan een duikerspak denken.


Adidas Tubular Radial sneakers

Een sneaker met een rubberen zool als van een (radiaal) autoband. Sterke zool, maar een zacht elastisch bovenwerk. Strak en gestroomlijnd.


Adidas Tubular Invader sneakers

Deze Adidas Tubular sneakers zijn een mix van een klassieke basketball schoen en een hypermoderne sneaker. Uniek. Futuristisch met een retro tintje. Vooral de versies met strap (afgedekte veters) zijn heel bijzonder.Adidas Tubular Invader 2.0 sneakers

Gemoderniseerde versie van de Adidas Tubular Invader. Meer solide om te zien, heeft zelfs wat weg van een moonboot, maar aan de andere kant ook weer juist zachter en lichter.


Adidas Tubular Runner sneakers

Het is een sneaker, maar de Adidas Tubular Runner zou net zo goed een hardloopschoen kunnen zijn. Licht, stabiel en prachtig om te zien.


Adidas Tubular X PK sneaker

Een grove zool, extra ondersteuning voor de enkels, met deze Adidas sneakers kun je de wereld aan!


Bij het bovenstaande overzicht kun je zien wat al deze Adidas sneakers in Nederland kosten.
Menu :
-->