Informatie, tips en nieuws

Home » » Pertini schoenen en laarzen: Een tikkeltje retro

Pertini schoenen en laarzen: Een tikkeltje retro


Sommige schoenmerken zijn heel bijzonder. Neem bijvoorbeeld het Spaanse schoenmerk Pertini. Je kunt gerust zeggen dat Pertini schoenen unieke schoenen zijn.

Pertini is namelijk geen merk dat achter de laatste trend aanholt. Integendeel, Pertini schoenen  zijn gebaseerd op de mode van de jaren 50. Maar dan wel met een modern tintje. Retro en toch modieus. Zo zou je Pertini schoenen kunnen omschrijven.

Kijk maar eens bij de aanbiedingen van Pertini schoenen bij de belangrijkste schoenenwinkels. Veel bekende schoenenwinkels in Nederland en België hebben Pertini schoenen in hun collectie.Informatie Pertini schoenen

Pertini schoenen worden met de hand gemaakt. Daarbij worden hoge eisen aan de kwaliteit van de schoenen gesteld. Pertini schoenen zijn dan ook schoenen van hoge kwaliteit met een uitstekende pasvorm. Het zijn schoenen die met zorg en liefde zijn gemaakt, dat zie je, en dat voel je.

Pertini schoenen en laarzen zijn er voor dames en heren in vele modellen. Onder andere als instappers, booties en veterschoenen. Het zijn nette schoenen om te zien, en mooi afgewerkt.Kijk bij bovenstaande aanbiedingen van Pertini schoenen voor alle mooie en unieke schoenen en laarzen van dit bijzondere retro schoenmerk uit Spanje.
Menu :
-->